onsdag 28 januari 2009

Öroninflammation och krupp

Den ovanstående kombinationen på vår ettårige son har gjort att antalet sömntimmar för en viss fotbollsreporter de senaste två dygnen är uppe i ganska exakt noll timmar. Om jag ser groggy ut i studion på lördag så vet ni varför - det känns som att det kommer att ta månader att hämta sig från detta.

Lite rubriker från gårdagen:

* Alla de som var tveksamma till Aston Villas värvning av Heskey fick fel omedelbart. Futtiga tre mål på en halv säsong i Wigan blev till mål direkt i debuten. Jag kan inte tänka mig att Villa blir sämre när Ashley Young är tillbaka. Man måste nog fanimej börja ta O'Neills mannar på allvar i toppstriden.

* Edwin van der Sar hyllas efter att ha satt nytt rekord vad gäller att hålla nollan i följd i Premier League, men minst lika mycket beröm måste gå till Nemanja Vidic som har varit otäckt bra hela vintern. Världens bäste försvarsspelare den här säsongen, utan diskussion.

* En annan nolla är Robinho, fast på ett helt annat sätt. Han har förvisso inte blivit dömd än, och han blir det väl med största sannolikhet inte heller - men själva historierna börjar jag bli jäkligt trött på. Steven Gerrards DJ-knytnävar framstår alltmer som bagateller.

* Kenwyne Jones målskytt igen, och den mannen är värd en bättre klubbadress.

* Får Man Utd igång Cristiano Ronaldo nu också får jag verkligen börja förbereda mig på att sjunga "Simply the Best" av Tina Turner och lägga upp på bloggen, precis som jag har lovat tidigare...

* Tottenham vann enkelt mot Stoke och Gareth Bale fick inte vara med och vinna den här gången heller, utan blev kvar på bänken hela matchen. Defoe spädde dessutom på sin hemmastatistik som jag skrev om igår.

* Jonas Olsson valde ett bra tillfälle att vara knäskadad på. 0-5 i baken mot United kan inte vara kul att vara med om.

Fler matcher ikväll, och jag måste säga att jag gillar veckoomgångar!

2 kommentarer:

gooner sa...

Villa hade som vanligt sjukt mycket tur vilket såklart retar mig extra mycket.

papphammar sa...

Och sedan var det ju seriefinal i Championship: Reading - Wolves 1-0. Härligt.