tisdag 30 december 2008

Fel låtval

Jaha, då fick man ytterligare en gång användning för uttrycket: "You can take the boy out of Huyton, but you can't take Huyton out of the boy". Även om Steven Gerrard inte är den mest skyldige så är det ändå klantigt att bli inblandad i ett fyllebråk med en DJ bara för att denne inte vill spela en särskild låt.

Frågorna hopar sig, men en fråga känns viktigare att besvara än de andra. Vad var det för låt Steven Gerrard ville höra?

Min gissning är att det var den här.

Engelska fotbollsskandaler är en jultradition lika säker som Kalle Anka klockan tre, pepparkaksbak och annandagsrean. Att det var Steven Gerrards tur känns lite överraskande, men det kanske är så enkelt att det var hans tur?
- Haha, nästa gång är det Gareth Barrys tur att göra något korkat! Det är väl bara han kvar?
- Jepp, sen börjar vi om med Rio Ferdinand och dopingkontrollerna igen.
- Ja! Den skandaltypen är riktigt skojig, tycker jag!


Snart kan faktiskt Fabio Capello ställa upp med en landslagselva där ALLA har lyckats med en sex- eller fylleskandal. Räkna efter själva: Rooney, Terry, Ashley Cole, Gerrard, Micah Richards, o.s.v... Det var i och för sig ännu värre innan Capello och McClaren, dock - då var ju förbundskapten själv en av de allra bästa skandalmakarna.

Vart tog egentligen "the Alan Shearers of the game" vägen?

2 kommentarer:

gooner sa...

Steve Gerrard, Gerrard
He kisses the badge on his chest
Then hands in a transfer request
Steve Gerrard, Gerrard

Frida sa...

det värsta är att det var en phil collins-låt. jag älskar gerrard men det hade ju varit så mycket bättre om du hade haft rätt angående låt.