torsdag 7 augusti 2008

Hull i hatten

Då var Dean Windass-intervjun avklarad. Han var rätt skojig och pratade på bra om sitt mål i kvalfinalen, trots att jag misstänker att han fått berätta om det förut. Det blir säkert ett trevligt reportage, och ni ser det i premiärsändningen den 16:e augusti från 13.00 och framåt!

Igår var jag och foto-Jocke och såg Newcastle spela 2-2 mot PSV Eindhoven. Det var VERKLIGEN en träningsmatch, och spelkvalitén var ungefär som på kortet nedanför. Isaksson var helt OK i mål och gjorde en makalös räddning i andra halvlek. Han var en av få på planen som visade någon sorts motivation.

På Hulls träningsanläggning idag sprang jag på min finske kollega Markus, som hade med sig Keith Armstrong - en engelsk tränare som har varit i Finland rätt länge. Keith avslöjade bland annat att han fick ett erbjudande från AIK att bli tränare där runt 2004, men tackade nej. Det ångrade han idag, sa han.

Hull verkar inte vara någon superskojig stad, direkt - men vi ska ändå redigera hela eftermiddagen och kvällen, så det gör inte så mycket. Dessutom måste vi dra vid 07.30 imorrn eftersom vi ska gå på Colchester Zoo. Hur det blir ett Premier League-lördagreportage får ni lista ut själva...

För övrigt undrar jag varför de alltid ska ringa från receptionen till ens hotellrum för att se om allt är bra fem minuter efter att man har checkat in här i England. Jag ligger ju alltid i badet då. Väldigt stökigt.

1 kommentar:

stevvan sa...

Mer göteborgshumor!!! De börjar sitta nu!!
Möcke bra Cerkös!!!