söndag 17 augusti 2008

Det var det, det

Premiärprogrammet avklarat, och det var skoj att vara igång igen. Fjellström var laddad till tänderna och Nora gjorde ett bra inhopp i Lasses OS-frånvaro. Det kändes stabilt, helt enkelt.

Jag har fått många pikar förr reportaget med Edman, där jag ju gick i promenadtakt på maskinen bakom Edmans träningscykel - men va fan, man måste ju bjuda på lite så att ni kan få håna mig lite.

Riktigt kul för Elmander, och välförtjänt också! Jag hoppas att han gör 10-12 mål i ligan den här säsongen. Då bör Bolton hänga kvar, och Elmander anses etablerad om han kommer upp i ett sånt facit.

Många trodde att Hull skulle bli nya Derby, men de har redan vunnit lika många Premier League-matcher den här säsongen som Derby gjorde på hela förra. De var extremt hemmastarka på KC Stadium i The Championship, och kan de bara nå 25% av det facit de hade då så kan de hänga kvar. Fast jag tror att det blir svårt.

Tottenham... ja, det såg ut som i förra säsongens inledningsmatch. Det borde ha blivit oavgjort, men det blev förlust. Förra gången var det borta mot Sunderland, den här gången borta mot Middlesbrough. Spurs gillar inte att åka norrut, verkar det som.

Arsenal imponerade inte, men vann. West Bromwich gjorde bra ifrån sig, men torskade. Det säger något om nivåskillnaden på de två lagen. Kul att Theo Walcott har vågat sätta en liten extra press på sig själv inför säsongen genom att byta till tröja nummer 14. Det var ju en hyfsad kille som hade den innan honom.

Everton-Blackburn var väldigt välspelad och underhållande. 2-2 hade varit rättvist, men Ooijers mål i 93:e minuten gav Rovers alla tre poängen. Paul Ince förespråkar verkligen en offensiv fotboll - kul att det betalade sig direkt!

Torres hjälpte Liverpool igång med säsongen, lite som väntat. Killen är verkligen skitbra.

Tjocksmocken Dean Ashton leder skytteligan. Det är inte jag som kallar honom tjocksmock, det är Fabio Capello. Ashton får inte vara med i landslaget om han inte bantar.

Efter elva dagars reportageresa runtom i England och en femtimmars direktsändning så fick mediaglamouren ett abrubt slut för egen del på söndagsförmiddagen då det var dags att... frosta av frysen! Ibland går Fantomen på gatorna som en vanlig människa, ungefär.

Inga kommentarer: