måndag 7 juli 2008

Tillfälligt avbrott?

Det var ganska många som blev upprörda över det tillfälliga avbrottet under Tyskland-Turkiet, men titta på bilden här nedan som föreställer sändningsbussen från IFK Göteborg-Helsingborg.


Kolla sladdhärvan! Den är ju snårigare än Big Brother-Linda och Faddes familjeförhållanden. Egentligen är det bara konstigt att det inte blir svart i rutan oftare.

4 kommentarer:

Josefin sa...

Hmm..du försvarar väl inte Tv4 nu bara för dom köpt upp Canal Digital och är nu din chef :)

Vi tv-tittare lär väl aldrig få reda på sanningen om vad som egentligen hände då sändningen bröts, och jag förmodar att Tv4 inte vill visa sig själva vara inkompetenta och skyller då på andra faktorer än sig själva.

Men visst håller jag med dig...kablar till förbannelse och allt lär sitta på rätt plats för att få allt att fungera. Dom gör det bra dom som håller på..för det mesta iaf :)

Jonas Dahlquist sa...

Det är mer att jag är imponerad av all teknik som finns på en sändning. Själv begriper jag inte hur en fjärrkontroll fungerar. Fan, man trycker på en knapp på en maskin och så ändrar sig saker på en annan. Helt otroligt, ju!

Anonym sa...

Är det bara jag som tycker att såna här sändningsbussar är jävligt coola? Jonas, se till att anställa mig som kabeltattare!

Roffe förresten; det är väl C More Entertainment som TV4 har köpt, inte Canal Digital...?

FIlle sa...

jag tycker det är coolt.. teknik är coolt..