lördag 5 juli 2008

Kapprustning

Nej, nu har det varit stiltje i transferdjungeln lite för länge i England. Efter värvningarna av Bosingwa och Deco har inget mer namn säkrats av Chelsea, även om Arshavin ryktas vara väldigt nära en övergång.

Dossena och Degen är klara för Liverpool, och det är väl bra med tanke på deras problem med ytterbackarna förra säsongen. Jag saknar dock ett riktigt stort mittfältsnamn! Sticker Xabi Alonso dröjer det nog inte länge innan det kommer. Gareth Barry är ju helt OK, men ingen världsspelare - och definitivt inte värd de summor som nämns.

Arsenal har inte gjort klart med någon alls än. Samir Nasri är mer eller mindre klar, och David Silva högaktuell. Här tycker jag att de bör leta tag i en mittback och en central mittfältsgnuggare.

Man Utd då? Ja, allt hänger förstås på Ronaldos vara eller inte vara. Klaas-Jan Huntelaar hävdar själv att United är oerhört intresserade, och det är ju en godkänd anfallsvärvning i såna fall. Det enda som Man Utd bör leta efter (om inte Ronaldo sticker då, förstås) är en högerback. Wes Brown var visserligen en bra nödlösning, men ska Gary Nevilles kropp hålla på att jävlas som ifjol är det bäst att de hittar ett starkare kort där.

Kom igen nu, värva!

2 kommentarer:

gameover sa...

United kommer värva MAX 1-2 spelare, och de ska vara unga spelare också. Så det är inte så troligt att man får se någon bomb som man kan njuta av.

Stevmon sa...

Helvet Jonas! :P
Wes Brown håller! Det visade han förra säsongen. Stark defensivt, snabb, stark, bra huvudspelare + hjärta för klubben (egen produkt). Om G.Neville kommer tillbaka fysiskt har de 2 klockrena alternativ... Wes har ju faktiskt tagit över Nevilles plats i landslaget med!!

United behöver bara en striker! En nistelrooy typ. Kanske Huntelaar där då.


Grym blogg!