söndag 22 juni 2008

Tröjor och byxor, del II

Då är det dags för den här bloggen att intressera sig för det senaste modet igen. Nu med den andra delen i den populära och allmänt omtalade serien "Nästa säsongs tröjor i Premier League".

MANCHESTER UTD:
Förstastället kommer att se ut som förra säsongen, vilket är bra eftersom det är klart godkänt. Däremot blir det nytt andra- och tredjeställ och de ser ut så här:

MIDDLESBROUGH:
Boro kör återigen med ett vitt streck mitt på magen - det gillar jag. Bortastället har jag inte hittat än, men Boro brukar vara hyfsade på sånt.

NEWCASTLE:
Hemmastället blir som tidigare, bortastället blir någon sorts blandning mellan mörkblått och lila.

PORTSMOUTH:
Pompey experimenterar ganska mycket med sina tröjor, vilket man kanske måste göra för att sticka ut lite. Det är inte så lätt när man har blått och vitt. Nu kör de en massa detaljer i guldgult på förstatröjorna för att de firar 110-årsjubileum. Bortatröjorna får godkänt, men inte mer.

STOKE:
Alltid kul med nykomlingar, även vad det gäller tröjor och sånt. Stoke ska ha beröm för sin hemmatröja men spöstraff för sin bortatröja.

SUNDERLAND:
Roy Keane tycker att matchtröjornas utseende är en så viktig del av hur man känner sig på planen att han själv är med och godkänner designen. När han var i Man Utd så har han berättat hur han hatade vissa bortaställ och att han skämdes för att ha dem på sig, och att han därför också presterade sämre. Vidskeplig eller ej - man måste säga att Roy Keane är cool. Bra smak har han också, för Sunderlands dräkter är ovanligt lyckade denna säsongen.

TOTTENHAM:
Tre nya dräkter, och det är enkelt att sammanfatta hur Spurs designteam har lyckats: Well done!

WEST BROMWICH:
Ännu en nykomling, och jag tycker nog att The Baggies lyckas riktigt bra utseendemässigt. Förstastället är hur snyggt som helst, och bortastället ser helt OK ut, särskilt med tanke på att det är gult/guldfärgat. Det är svårt med tröjor som är gula. Fråga bara Stoke och Arsenal.

WEST HAM:
Vissa saker låter bra på pappret, som t.ex ett helt ljusblått andraställ för West Ham. Ibland går det åt pipan, som t.ex här.

WIGAN:
Inte mycket till tradition, och inga spektakulära färger - men snyggt ändå!

1 kommentar:

Batman666 sa...

Är det bara eller ser den sista bilden datoranimerad ut?

Iaf dåligt Photoshop jobb med sponsorn på tröjan.