torsdag 29 maj 2008

SVT med problem...

SVT får, i nuläget, inte plats i den så kallade "mixade zonen" i samband med EM-matcherna. Jag antar att Chris Härenstam och Glenn Strömberg inte är jätteimponerade av SVT:s satsning på fotboll. Det känns som att Strömberg är värd lite större uppgifter än de han får på SVT, om man säger så... När det väl blir VM i Sydafrika 2010 kommer Glenn att vara grymt matchotränad. Jag föreslår härmed SVT att låna ut Glenn till oss på Canal+ under säsongen 2009-10, då vi ju har HELA Serie A igen.

Terry och Gerrard målskyttar mot USA. Visst är det lätt att vara skadeglad mot de, stundtals, så arroganta och självsäkra engelska landslagsmännen - men visst fan kommer de att saknas i EM!

Kolla förresten in min kollega Björn Oldeens blogg! Den har samma adress som den här bloggens ursprungsadress, fast man byter ut ordet "fotboll" mot "hockey". Klicka här om ni vill se vilka gubbar de har fått tag i borta i Detroit och Pittsburgh de senaste dagarna. Det är ett par hyfsade namn, utan att överdriva. Man kan även se foto-Jocke lite varstans på bilderna. På Oldeens blogg går foto-Jocke dock under namnet "Rumscrum". Historien om namnet "Rumscrum" är från när jag och foto-Jocke hängde med Washington Capitals i Atlanta för tre år sen. Jag berättar den någon annan gång.

3 kommentarer:

Unknown sa...

När man läser hockey-bloggen och Bjurmans blogg på bladet så slås man ju över den helt otroliga skillnaden mellan hockey och fotbolls-spelare!

Jonas Dahlquist sa...

Ja, de är lite mer mediavänliga.

Anonym sa...

Den där Strömberg-idén måste ni jobba vidare på. SVT MÅSTE ju hyra ut honom till annat, när han på ett helt år får kommentera två Umeå-matcher i Womens Cup. Och sen lalla lite med Lindeborg i Bergamo.