lördag 3 maj 2008

Lördagen

1Om ni - av någon anledning - inte såg ett smack av dagens Premier League-fotboll så kan ni läsa de här sammanfattande punkterna istället:

* Hade Man Utd-West Ham varit en Serie A-match så hade konspirationsteorierna haglat! Man Utd hjälpte West Ham till nytt kontrakt förra säsongen, och West Ham betalade tillbaka genom att hjälpa Man Utd till ligatiteln denna säsongen. 4-1 var siffror som talade sitt tydliga språk, men jätteminus för Nani, som uppträdde som en liten idiot och fick ett rättmätigt rött kort.

* Roy Hodgson kommer nog få bra rabatt på Harrods ett tag framöver.

* Sebastian Larsson är en av mycket få i den här säsongens Birmingham City som kommer att spela Premier League-fotboll även nästa säsong. I en annan klubb, alltså.

* Måstematch för Reading. Inget som helst att spela för för Tottenham. Ändå vann Spurs med 1-0. Klass slår tydligen motivation ibland.

* Bolton klara för PL även nästa säsong. Då kanske ett lån av Chippen blir aktuellt igen?

* Mellberg blev snyggt avtackad av hemmapubliken, men 0-2 mot Wigan var ingen värdig sorti. Massor av cred till Wigan, dock. De har verkligen ryckt upp sig under Steve Bruce.

* Middlesbrough gjorde som Bolton och fixade nytt kontrakt. Nu ska det bli kul att se vad Afonso kan göra nästa säsong.

* Derby är nu sämst någonsin i den engelska högstadivisionen. De kan max få 14 poäng, det tidigare bottenrekordet är på 15 poäng. Visserligen hade Stoke bara 10 poäng 1890, men då var det två poäng för seger och mycket färre matcher. Jisses vad usla Derby har varit!!!

2 kommentarer:

Johan seidefors sa...

Jobbigt för TV4... men det här känns knappast som en överraskning, eller hur? Hedman är ett skämt och Kåmark är bara trist.

Johan seidefors sa...

Men nu ser jag att några sitter och röstar på Johan Mjällby!!! Är han alltså bäst av de listade namnen?

WTF!?