torsdag 8 maj 2008

HDTV

Enligt kvällstidningarna kan vi på Canal+ ta hjälp av Högsta Domstolen för att stoppa TV4:s sändning av Kalmar-Djurgården. Det är ju när den matchen börjar sändas som TV4 bryter mot svensk lag och motsätter sig vad Hovrätten har beslutat.

Jag är inte alls förvånad över att Högsta Domstolen står på vår sida i det här TV-kriget, vi har ju till och med en hel kanal som heter Canal+ Sport HD...

4 kommentarer:

Scrambo8 sa...

Så länge som C+ har dom "exklusiva rättigheterna till premiership" är jag nöjd. Egentligen tycker jag det är kasst att man ens visar Allsvenskan live i Sverige. Är det inte meningen att man ska vara och stötta sitt lag på arenan inte i soffan?

Jonas, du har säkert bra koll hur dom gör i England. Är det inte så att dom bara visar EN live match? Resten visas i efterhand?...

Biggen sa...

Dem visar en hel del matcher live i England. Dock får de inte visa de matcher som går lördagar kl 16 svensk tid live. Det är därför alla stormatcher flyttas till andra tidpunkter och dagar.

Jonas Dahlquist sa...

Erik har helt rätt. 16.00-matcherna sänds inte i England - så vi kan faktiskt se mer engelsk fotboll på TV här i Sverige än vad engelsmännen själva kan.

Unknown sa...

Är det där verkligen helt sant?? Var i London förra helgen och jag såg Fulham - Birmingham på TV på en pub. Om jag inte minns fel gick den på lördagen.