söndag 20 april 2008

Supersöndag

Ibland gör jag faktiskt annat än att stå i en TV-studio eller sitta i ett kommentatorsbås. Idag höll jag t.ex. till i kontrollrummet på Canal+ och agerade redaktör för Supersöndag. Det var ett par år sen jag var redaktör för en sändning, så det var lite ringrostigt, men det gick bra ändå. Kul sändning ledd av Lasse Granqvist och Peter Henriksson:

Marcus Birro, Pelle Blohm, Bosse Karlsson och Patrick Walker tittar på en herrans massa matcher samtidigt.

Kortet här ovanför är taget från det där bordet som är med i Supersöndag-studion. Alla de medverkande i panelen sitter så där varje söndag under matcherna och tittar på ett otal matcher som dyker upp. Idag hade vi fyra Allsvenska fighter, två Serie A-matcher och tre Premier League-matcher inom loppet av fem timmar att välja mellan. Helt vansinnigt, egentligen. Det som syns i bakgrunden är själva kontrollrummet. "That's where the magic happens", som det brukar heta om sovrummen hemma hos hip-hoparna i MTV Cribs.

4 kommentarer:

Scrambo8 sa...

Mer bilder av studion, det uppskatta jag iaf!
Mycket bra supersöndag, över förväntan. Intressant ämnen och bra tugg! Granqist får igång panel på ett sätt som bara han kan få igång den på=)
Tack för en bra blogg.

Ekky sa...

Ni borde skaffa en soffa åt dem. Och ett bord att vila fötterna på. 5 timmar i dem stolarna och vem som helst hade fått gam-nacke och skolious.

Daniel sa...

Nora strandberg är sååå snygg !

Mange sa...

Håller med ekky, ni måste ju skaffa bekvämare saker att sitta på. Stackars gäster och stackars lille P.Walker. Först blir han förnedrad när ni hade det där ståbordet i början av säsongen (han såg verkligen liten ut i jämförelse med de andra jättarna i studion, som Lasse G t ex). Sen får han sitta i de där bedrövliga stolarna varje söndag. Luktar TV4 om det där, lååång väg! ;)