onsdag 9 april 2008

"Makalöst" är det enda ord jag kan tänka på

Efter att ha suttit och kommenterat West Ham-Portsmouth (0-1) samtidigt som alla andra människor i hela världen tittade på Liverpool-Arsenal så fick jag titta på en inspelad version av den matchen nu på morgonen. Herrejävlar!! Jag visste ju förstås redan att Liverpool skulle vinna med 4-2 och vilka som skulle göra målen, men det var ändå spännande att se matchen.

Ett par saker:

* Ja, det är straff. Fröjdfelt kunde dock lika gärna ha låtit bli att blåsa eftersom domarna väldigt ofta gör det i såna situationer, men följer man regelboken så är det straff. Det var för övrigt straff när lagen möttes på Emirates också, men då blåste inte domaren.

* Så där har jag aldrig sett Theo Walcott göra förut. Om han fortsätter med det så kanske han kan leva upp till hypen så småningom.

* Fernando Torres är årets bästa värvning i Europeisk fotboll.

* Jag skrev ju för länge sen att just Liverpool och Chelsea skulle gå vidare till semi. Läs mitt tips här och förundras över mina fotbolls-Nostradamusianska kunskaper...

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hur tänker du när du säger att det är straff enligt regelboken?

Fröjdfeldt säger ju själv att det sker utanför straffområdet men att han ramlar i straffområdet så det är straff. Mig veterligen skall väl förseelsen ske innanför straffområdet för att det skall vara straff.

Det är ju Cesc som får Babel att tapa balansen, Kolo gör ju allt för att undvika Babel. Varning på Cesc och frispark utanför straffområdet borde ju vara det korrekta.

Sen kan jag inte låta bli att tro att om straffsituationen i första matchen inte hade inträffat så hade Fröjdfeldt inte blåst. Nu tänker han "jag skall allt visa att jag vågar blåsa"

Jonas Dahlquist sa...

Jag tänker så här: Jag tycker att det är straff.

Unknown sa...

Jo men nu skriver du ju "enligt regelboken" och då får man ju motivera var i regelboken det står ;)

Kolo drar ju inte i Babel, det är ju Cesc som gör. Själv tycke rjag ju att fröjdfeldt erkänner att han gjort fel enligt det han säger. Enligt regelboken iaf.

Tack för en trevlig blogg och trevliga sändningar btw.

gooner sa...

Magnus har helt rätt.

Mange sa...

En Magnus har alltid rätt! ;)

Burgus Las Vegas sa...

Om det är straff, borde Hleb fått 3 straffar förra veckan. Det ska erkännas att jag har aldrig i mitt liv sett att Arsenal fått en straff emot sig ,som är riktig. Man kan verkligen skylla på otur iår eller så har Gud precis blivit ett spurs fan. Ligan rasar efter Birminghams låtsas straff, sedan åker vi ut Cl på en felaktig straff. Det finns verkligen ingen rättvisa.

Visst är det så att Peter F tycker det är roligare att döma straff än frispark. Jag är givitvis lite sur, men ....