tisdag 1 april 2008

Bäst i världen

Sitter och tittar på Roma-Man Utd och kan bara konstatera att United förmodligen är världens bästa lag just nu. De har i alla fall världens bästa spelare i laget, och Wayne Rooney är inte dålig han heller. Cristiano Ronaldo kommer naturligtvis att vinna Ballon d'Or oavsett hur det går för Portugal i EM, går det någorlunda bra för Portugal kommer Ronaldo bara vinna med större marginal.

Det kan dock ha varit en pyrrhusseger för United (notera: svårt ord) - Nemanja Vidic får inte vara allvarligt skadad, för då ser det plötsligt lite jobbigt ut i både PL och CL. Visst är John O'Shea ersättarnas ersättare, men det är trots allt kvalitetsskillnad.

Diskussionen om vilken liga som är världens bästa är inte ens någon diskussion den här säsongen. Hör ni någon säga något annat handlar det bara om att de inte förstår fotboll. Nästa säsong kanske det ser annorlunda ut, men 2007-08 är Premier Leagues!

3 kommentarer:

gooner sa...

de har grym form nu men hade de inte liiite tur?

Anonym sa...

Eboue förstör igen, och gör så att Pool kvitterar mot Arsenal. Jag förstår inte hur Wenger kan ha honom i laget...

Mats Svensson. sa...

Var på Old Trafford i lördags. Sanslöst anfallsspel från United, det blir sagolikt mycket bättre också när man ser det live.