onsdag 12 mars 2008

Nyhetsbrevsförfattare

Ibland får jag uppgiften att skriva ett veckobrev för Canal+ hemsida, eller vart det nu hamnar. Det brukar gå ut på att jag listar saker. Här har ni veckans lista, som behandlar ämnet "Fem personer som kommer att vara viktiga i slutstriden i Premier League":

1. Wayne Rooney – Manchester Utd har förlorat fyra matcher i ligan den här säsongen. Två gånger mot Man City, en mot Bolton och en mot West Ham. Wayne Rooney har inte varit med i någon av de matcherna. De säger att Cristiano Ronaldo är bäst i världen, men Wayne Rooney är bäst i Man United.
2. Robin van Persie – sen Eduardos fot gick i småbitar har Arsenals spel i ligan haltat. Nicklas Bendtner är ett löfte, men ingen stjärna än. Adebayor är fantastisk, men kan inte leverera i varje match i både liga och cup. Därför är det grymt viktigt att Robin van Persie kommer tillbaka till 100% efter sitt långa skadeuppehåll.
3. Jimmy Bullard – killen drar in frisparkar i parti och minut och är Fulhams absolut viktigaste spelare i kampen för nytt kontrakt. Hur det än går för Fulham så spelar Bullard i Premier League nästa säsong.
4. Kevin Keegan – ja, herrejösses. Jag trodde att ”Fritt fall” var en åkattraktion på Gröna Lund, men det refererar tydligen till hur Newcastle går i Premier League. Det är inte konstigt att det går åt skogen för kombinationen Keegan/Newcastle. Att be Kevin Keegan styra upp ett uselt försvarsspel är som att be Britney Spears att gå i terapi hos Mike Tyson.
5. Tim Cahill – han är fruktansvärt bra, den gode Cahill. Han blir nyckelspelare nummer ett för David Moyes i jakten på en fjärdeplats. Skulle Everton sluta före Liverpool är det märkligt nog ändå ett bra tecken för den röda delen av staden. Enda gången det har hänt sen Premier League startade var säsongen 2004-05, då kom Everton fyra och Liverpool femma, men Liverpool vann Champions League istället…

Inga kommentarer: