fredag 22 februari 2008

Sella eller Lövet?

Jag har alltid gillat Hipp-Hipp, men efter kvällens final av "På Spåret" så är Johan Wester min idol. Otroligt allmänbildad, och skämtet om Set-potatis i Båstad var värdigt en Arne Hegerfors i högform.

Vad som dock är större än själva tävlingen var en publikbild, där en person satt och avnjöt "På Spåret"-finalen - och antingen var det Stefan Selakovic eller Stefan Lövgren. Ruggigt stort. Vem av dem det var är omöjligt att säga eftersom de ser exakt likadana ut. Det mest troliga är att det var Selakovic eftersom han bor i Göteborg medan Lövgren bor i Tyskland. Visste ni förresten att Stefan Selakovic är ett artistnamn? Han heter egentligen Stevan Selakovic. Därmed har han Allsvenskans mest onödiga artistnamn sen Kari Sundgren tyckte att "Gary" lät häftigare.

Vad tror ni - var det Selakovic eller Lövgren? Jag lägger faktiskt mina stålar på Lövgren eftersom Selakovic snarare borde ha varit med i "På Rymmen"...

4 kommentarer:

Scrambo8 sa...

Selakovic kan det inte ha varit! Han är för dum för På Spåret.
Men Lövet kan det inte heller ha varit eftersom att han borde vara i Spanien och ladda up för CL på söndag mot Ademar Leon=)
Måste jag välja någon av dom så får det bli Selakovic efterom att jag inte har en aning med vad han håller på med...

DavveT sa...

Det VAR Sella som satt i publiken, och bredvid honom satt en annan IFK:are Thomas Olsson. Inget som håller i PL i alla fall men två svenska mästare, haha... Fan vad han var grym igår Wester där hade man inte mycket till chans. Din blogg och På Spåret borde få en massa priser, sicka bra grejer det är. Bara att forstätta på, grattis till Bebben föresten. Nu väntar på bara på Att Arsenal ska trycka till Birmingham ordentligt om ett par timmar...hepp hepp

cerpin taxt sa...

Klart det var Sella.
Missade dock Thomas Olsson.

Pettan sa...

Satt o kollade på På Spåret igår o tänkte "Oj, där sitter ju Stefan Lövgren". Men nu när du nämner Selakovic så måste det ju varit han. Aldrig tänkt på hur lika de är, men det är ju helt sjukt likt.