måndag 4 februari 2008

Kändisspotting

När min flickväns yngsta lillasyster var i 12-13-årsåldern var hennes främsta mål med ett Stockholmsbesök (de är från Blekinge) att se maximalt antal "kändisar". Vilken kändis som helst gick bra. Såg hon Jill Johnsson eller Linda Bengtzing var det nära att hon svimmade, men även meterologer på SVT eller en Villa Medusa-deltagare gav fina poäng.

Vad sägs då om denna trio som jag mötte inom loppet av FEM sekunder nu på lunchen? Håll i er:

Mikael Nyqvist
Göran Gillinger
Stefan Alvén

Själv blev jag mest upprymd över att Stefan Alvén nickade och blinkade med ögat på ett igenkännande sätt i min riktning. Alvén är en gammal favorit här i bloggen.

Oj, nu såg jag ännu en kändis - nämligen TV4:s trav- och fotbollskommentator Johan Edlund. Det är dock inte så konstigt eftersom vi delar kontor.

8 kommentarer:

gooner sa...

stefan who?

Jonas Dahlquist sa...

Aj då, Gooner. Kom inte dragandes med åsikter offsideregeln om du sen inte vet vem Stefan Alvén är. Det är bara att googla!!!!!

pedro sa...

Är det han som spelade i djurgården på 90 talet?

Jonas Dahlquist sa...

EXAKT!

Jonte sa...

Jag såg fem inom loppet av en timme i lördags:
Jakob Eklund, Andreas Carlgren (på samma övergångställe, samtidigt), Philip Zandén, Mikael Riesebeck och Kim Cannerheim.
(den sistnämnde är hockeyspelare i Nyköping och går med jävligt mycket god vilja under epitetet kändis. Men ändå...)

gooner sa...

Djurgården Smulgården....
Mina kunskaper om allsvensk fotboll är dessbättre synnerligen begränsade...
Men skall vi tala riktig fotboll så skall jag och min missledde men ändock sympatiske Evertonian till bäste vän till Godisson på lördag och Emirates på måndag. Vi får dock gräva djupt i våra statsanställda fickor till skillnad från div lycksaliga om än kompetenta reportar. Vad skall Hr Bloggare se i helgen då? Manchester derby kanske?

Jonas Dahlquist sa...

Hahaha, Gooner håller på att bli en favorit här på bloggen. Men det blir inget England varken i februari eller mars för mig, jag ska vara hemma och bli pappa. Barnet kan förresten dyka upp när som helst, så om det blir tyst här på bloggen en dag eller två så förstår ni varför.

Mange sa...

Äh, du får väl googla via mobilen. Vi vill inte ha några uppehåll här i bloggen! ;)