söndag 27 januari 2008

FA-cup och annat

Jahapp, matchen som skulle kunna ha handlat om "Best of the Rest" mellan A.Villa och Backburn var en så intetsägande historia i 60 minuter att jag nu bestämt mig för att Everton tar femteplatsen. Sista halvtimmen var förvisso underhållande.

Liverpool vann till slut mot de glada amatörerna i Havant & Waterlooville med 5-2, men fatta hur många gånger Richard Pacquette och Alfie Potter (visserligen via Martin Skrtel) kommer att få berätta om när de gjorde mål på Anfield... Känns som att det kommer att svingas en och annan pint på en och annan pub under de berättelserna - och det är såna här matcher som ger FA-cupen sin magi! Minnesgoda läsare av den här bloggen minns för övrigt att jag tippade Liverpoolseger i den där matchen, jag är sannerligen grym på att tippa!!!

Var på födelsedagsfest hos min barndomskompis Olov igår. Det var 70-talstema och jag hade en mörkbrun sammetskostym, kritvit skjorta och beige sammetsfluga modell större. Jag besparar er en otrevlig visuell erfarenhet genom att skippa att lägga upp ett foto. Idag blir det soffa och FA-cup...

Inga kommentarer: