söndag 30 december 2007

Spännande Elvan!

Signaturen "js" bad mig i kommentatorsfältet till ett av de tidigare inläggen att lista min drömelva 2007. Det gjorde jag, men upptäckte att den inte blev så fantasifull. Det var Vidic, Ronaldo, Rooney, Fabregas, Drogba och de där väntade som tog plats. Därför gör jag istället nu "Spännande Elvan". De är inte de bästa spelarna, kanske, men ändå såna som jag slår på TV:n för att få se. Here goes:

1. Paul Robinson, Spurs - Allt kan hända. Allt. Sen är det ju kul när det blir mål.
------------------------
2. Vedran Corluka, Man City - Jag gillar när spelare ser lite "fel" ut i kroppen. Corluka är mestadels högerback och är typ 2.20 lång, men ändå bra.
5. Daniel Agger, Liverpool - Ofta när man pratar om lovande spelare säger man att de "kan bli hur bra som helst". Agger kan bli hur bra som helst.
6. Joleon Lescott, Everton - Skön fighting spirit och bra på skallen. Jäkla snyggt namn också. Mycket snyggare än t.ex. Petter Hansson.
3. Patrice Evra, Man United - Benen går ju som på en terrier, symaskin eller vad ni vill. Fler vänsterbackar som Evra och jorden hade varit en bättre plats.
------------------------
7. Sebastian Larsson, Birmingham - Ung. Svensk. Ordinarie i Premier League. Matchvinnartyp. Fler argument än så behövs inte. Ta med honom till EM.
4. Cesc Fabregas, Arsenal - Jag veeeeeet att det är jättemainstream att tycka att han är så bra och ung och spännande och genialisk. Men vadå? Han är ju det.
11. Martin Petrov, Man City - När han är dålig är han bedrövlig, när han är bra är han gudomlig. Det är aldrig fel med en humörsspelare!
------------------------
10. Tim Cahill, Everton - Han heter "Kaa-Hill", inte "Kej-Hill", men det kan man inte börja säga eftersom det är allmänt vedertaget med "Kej-Hill". Jäkla bra spelare annars.
------------------------
8. Fernando Torres, Liverpool - Läs under 4. Fabregas.
9. Dimitar Berbatov, Spurs - Han gör verkligen allt i Tottenham, nästan för mycket handlar om honom ibland för att det ska vara bra för laget. Killen har allt en bra spelare ska ha.

Manager: Steve McClaren - Erkänn att det hade varit spännande att se hur han klarade en comeback till Premier League!

4 kommentarer:

Johan seidefors sa...

bra!

öjan sa...

Mitt lag i en 3-1-4-2-uppställning:

Ben Foster - Han hade inte gjort en jävla match för Stoke när Fergie plockade honom till OT. Sånt gillar jag. Sen är han en jävligt bra målvakt. En vacker dag är han Uniteds #1.

Rio Ferdinand - Världens bästa mittback. Gör allt med elegans.
Titus Bramble - Det är - helt seriöst - en gåta hur i hela friden den här mannen spelar i Premier League. Det är roligt att titta på i varje fall.
Gareth Bale - Han går fram som en humlestucken tjuren Ferdinand på vänsterflanken. Grym vänsterfot.

Robbie Savage - Han är djävulen själv. Dock är det nog dags att byta klubb. Jag saknar hans tacklingar.

Nolberto Solano - Mannen måste vara ligans smartaste spelare. En fröjd att se honom spela fotboll.
Kevin Nolan - En personlig favorit sedan flera år tillbaka. Börjar komma igång igen efter att ha misshandlats och hånats av Sammy fucking Lee.
Tim Cahill - Bäst i världen. Typ.
Gabriel Agbonlahor - Det är faktiskt ganska pinsamt att han inte spelar i landslaget.

Alan Smith - En av väldigt få forwards vars karriär innehåller fler gula kort än gjorda mål.
Louis Saha - En väldigt vacker fotbollsspelare. Balans, teknik och snabbhet i en underbar kombination. Det är synd att han ofta är skadad.


Gott nytt, Dahlquist!

Jonas Dahlquist sa...

Bra svarat Öjan, håller med om Bale, Bramble och Alan Smith! Gott nytt själv!

max sa...

Appropå namn och Lex cahill så tycker jag att man bör nämna kuyt och hur hans namn uttals.

Köjt eller Kaout (som i shout fast med ett hårt k i början, ja du vet)?