fredag 30 november 2007

Vad gör våra kära proffs?

Max von Schleebrügge: Hette Holmström en gång i tiden och gick i min gymnasieskola innan han flyttade till USA för att spela collegefotboll. Nu har han flyttat till Bryssel. Det går sådär. Lär väl komma hem till Bajen förr eller senare... Kontraktet går ut i juni 2010.

Goran Slavkovski: Enligt www.soccerassociation.com har Goran nummer 61 i Inter. Det säger en hel del. Killen är å andra sidan född 1989(!) och hade säkerligen sprungit åttor runt en normal-Allsvensk högerback. Fatta att vara född 1989, då minns man ju inte ens VM -94. Jag säger då det.

Andreas Johansson: Lämnade pengarna i Wigan för Ålborg, och då menar jag inte spriten. Är en av anledningarna till att Ålborg ligger tvåa bakom FC Köpenhamn i den danska ligan. "Adde" är en gammal favoritspelare. Han ÄR djupledslöpning från mittfältet.

Joakim Sjöhage: Blev ledsen för att han fick sitta på bänken i Elfsborg, nu sitter han på bänken i Brann istället. Det är ju mycket bättre! Går han till FC Köpenhamn nästa säsong blir han den förste spelaren som vinner ett mästerskap i tre olika nordiska länder i rad utan att göra någon särskilt betydande insats. Finns det rekordet i Guinness rekordbok?

Sharbel Touma: Spelar i Borussia Mönchengladbach. Det är coolt i sig - så klaga inte på Sharbel - men att ständigt vara bänkad i 2:e Bundesliga känns överflödigt. Mönchengladbach lär gå upp. Sharbel lär inte få följa med.

Per Nilsson: När jag ändå är inne på 2:e Bundesliga måste jag väl prata om Per Nilsson. Han var ju i GIF Sundsvall, AIK och Odd Grenland och skulle bli nåt stort. Nu lirar han i TSG Hoffenheim. Det är den osexigaste klubbadressen jag har hört talas om sen Hasse Borg gick till Eintracht Braunschweig. Per Nilsson gör det dock tydligen bra och räknas som en av den tyska andraligans bästa spelare. Kan mycket väl ha hittat en bakdörr in till den "riktiga" Bundesliga där.

Niklas Sandberg: Ärligt talat - hur mycket pengar kan han få för att spela i Cluj i Rumänien? Det måste vara SJUKT mycket. Har enligt vad jag förstår förtroende av tränaren och gjorde mål mot Unirea Urziceni i ligan i oktober. Det måste ju ha varit hur stort som helst.

Inga kommentarer: