fredag 30 november 2007

R-E-S-P-E-C-T

Aretha Franklin sjöng det, jag vidarebefodrar meddelandet till Stuart Baxter. Att piska Austria Wien och se till att HIF går vidare från UEFA-cupens gruppspel är förbannat jävla bra. Stuart är Allsvenskans bäste tränare. Hade han varit i en klubb som var hälften så jobbig som HIF hade han gosat med Lennart Johanssons pokal hemma i soffan också.

Harry Redknapps presskonferens gav mig ingenting. Han levererade ett meddelande, klagade på de engelska tabloiderna, drog några publikfriande oneliners (i vanlig Harry Redknapp-ordning) och sen var det inte mer med det. Harry är duktig på att "göra media". Han skämtar, hälsar på folk vid deras förnamn, drar skojiga skämt och är allmänt 'ärlig'. Tyvärr tror jag att han ljuger när han är ärlig. Kompisjournalistiken är ENORMT dominerande i England. Ingen av de lokala journalisterna ville tro att Harry kunde vara skyldig. De var mer inne på att kritisera media (sig själva/oss själva) för att han blivit arresterad.

Harry är lika skyldig som O.J. Simpson - återstår bara att se om han blir lika felaktigt frikänd som O.J. också...

Foto-Jocke var i Transnistrien (moldavisk utbrytarrepublik, bloggförfattarens anm.) i våras. Där fanns Razak Omotoyossi på en bild på arenan. Han lirade där innan han var i HIF. Laget heter Sheriff Tiraspol och har möjligen ett av världens tio tuffaste lagnamn. Jag gillar även Celtic, Röda Stjärnan, Benfica, Boca Juniors och Queens Park Rangers. Har ni några bättre? http://fotbollsreportern.blogspot.com är adressen för kommentarer,,,

Inga kommentarer: