fredag 23 november 2007

En ska bort...

Vi hade en kul diskussion på Canal+ idag - vi funderade på hur en 'dröm-Premier League' ser ut. Vilka lag ska bort? Vilka ska upp? Jag gjorde ett försök att få ihop det.

Wigan och Reading ryker direkt, trots att jag gillar Steve Coppell. Derby är bedrövliga i år men klassiska, så de får vara kvar. Bolton har varit OK de senaste säsongerna, men får respass här. Fulham är Premier Leagues mest sympatiska klubb, men jag dumpar dem med sorg i hjärtat. Middlesbrough är väl det tristaste av lagen i nordöst och jag överlever utan dem. De är Englands Örebro.

Detta blir totalt fem lag. Derby, Reading, Fulham, Bolton och M'boro. Detta innebär att fem lag då ska in i dröm-PL.

Ipswich kommer in tidigt. Wolverhampton likaså. Leeds blir svåra att förbise. En av Sheffieldklubbarna hade varit bra för spridningen (ni får gissa vilken av dem jag helst vill ha upp...), sen är det alltså en kvar. Det blir Nottingham.

En del efterlyser möjligheten att skriva kommentarer till inläggen. Gå in på http://fotbollsreportern.blogspot.com och gör det där!

2 kommentarer:

Jack71 sa...

Vill först berömma dig för en intressant blogg som du gärna får skriva ännu oftare i och ett bra jobb i TV. Fortsätt gärna dissa sportjournalister som borde jobba på Hänt i veckan istället för att skriva om sport i landets största tidningar.

När det gäller klassiska lag man skulle vilja se i Premier League igen så finns Queens Park Rangers, Luton, Ipswich, Nottingham och Leeds på min önskelista.

Johan seidefors sa...

Stoke!