måndag 8 oktober 2007

Mera landslag

Efter snacket med Lasse Lagerbäck har jag känslan att det nog inte ens blir bänken för varken Sebastian Larsson eller Andreas Granqvist mot Liechtenstein. Deras "hopp" ligger nog i att Sverige får mängder av varningar mot Liechtenstein och därmed får bli inkallade till matchen mot Nordirland. Hoppas bara att båda inser att det är så här i landslaget - man får bida sin tid nästan oavsett hur bra man är som nykomling. Det är, enligt Lagerbäck, egentligen bara Fredrik Ljungberg som kommit som ny till landslagstruppen och direkt konkurrerat om en plats. Detta kan man tycka vad man vill om, men eftersom det fungerat så är det bara att acceptera.

Fernando Torres kvittering i slutsekunderna visar bara att den tur man har ena gången (Tottenham mot A.Villa) slår tillbaka mot en som otur nästa gång (Tottenham mot Liverpool). Strypsnaran kvar runt Martin Jols hals.

AIK-IFK Göteborg kan bli en klassiker. Hur det än går blir det frosseri i relationen AIK vs Djurgården i kvällstidningarna, det garanterar jag.

Har ni hämtat er efter Robin van Persies vänsterslägga än? Herre JÄVLAR!

Hur kan Tottenham låta Paul Robinson fortsätta i mål? Voronins kasse igår får han ta på sig. Vad tänker Radek Cerny? Hur kul är det att vara andremålis i Spurs? Robinson får ju stå VAD han än gör.

Elanos frisparksmål mot M'boro är en målvaktstavla.

Portsmouth ångar på - de kommer att spela i Europa nästa säsong.

3 kommentarer:

Sporttyckaren sa...

...och lika konstigt är det ju att Robinson får fortsätta stå i landslaget. Det finns ju faktiskt två ganska hyfsade alternativ för tillfället...

JB sa...

Ang AIK-GBG: så vinner Göteborg oavsett om AIK ställer juniorer eller bästa möjliga 11:a.

Guldet skall till göteborg

Jonte sa...

Pedro Lopez balja på Real häromveckan gick inte heller av för hackor...