torsdag 4 oktober 2007

Birmingham - staden utan taxibilar

Har träningsvärk idag efter att ha varit tvungen att gå från The Hawthorns halvvägs in till stan. Det kändes som om det var en mil. Det var det nog inte. Antingen får staden Birmingham investera i fler taxibilar eller så måste jag börja träna. Hoppas på det förstnämnda.

Så här dagen efter chockattacken på min TV3-kollega Claes kan jag konstatera att jag verkar ha haft rätt i det jag skrev. Mängder av folk har mailat och tyckt att det var bra. Jag är nästan lite förvånad. Tack, alla.

Ajaxtränaren Henk Ten Cate på väg att bli teknisk direktör i Chelsea. Jag tror Abramovich skjuter sig i foten igen... ju fler kockar, desto sämre borsjtj.

Självklart ska inte ett Celticfan få springa in på planen och klappa Dida på kinden - stäng av idioten på livstid bara, men vad höll Dida på med? Det är ju sämre skådespeleri än det Rivaldo sysslade med mot Turkiet! Dida försökte nog dra nytta av situationen för att få matchen avbruten eller något i den stilen. Patetiskt. Fullständigt patetiskt!

Nu ska jag träffa Olof Mellberg och Martin Laursen. Menade Olof verkligen att en USA-flytt är ett alternativ till nästa säsong? Svaret kommer här ikväll!

Inga kommentarer: