måndag 27 augusti 2007

Äntligen!

Har glömt att plita ned en trevlig sak - Sheffield United tog sin första trepoängare i helgen. James Beattie målskytt för The Blades. Nu börjar "återtåget", som Leksand hade kallat det. Hoppas bara inte att det blir ett pendeltåg, som i Leksands fall.

Jag och foto-Jocke har börjat spana in vilka matcher vi kan gå på under säsongen. Vi får ju alltid åka hem från England fredag kväll, så vi är begränsade till matcher i Champions League, UEFA-cupen och förstås The Championship. Vilka matcher som kommer högst på vår lista är solklart - det är givetvis de i The Championship!! Vi har redan planerat in Scunthorpe-Preston den 18:e september.

Senare i höst känns det självklart att vi går på mötet mellan mitt kära Sheffield Utd och foto-Jockes favoritgäng Ipswich (SHEEP SHAGGERS!!). Vilket prestigemöte!!

Ska även försöka gå på Molineux (Wolves), Deepdale (Preston), Selhurst Park (C.Palace) och Loftus Road (QPR) innan nyår. Åker gärna även och ser Stoke, Coventry eller West Brom lite längre fram under säsongen.

Den bästa fotbollen ser man förstås på Emirates, Old Trafford, Stamford Bridge och Anfield. Den folkliga, äkta fotbollen ser man kanske mer av i The Championship...

Inga kommentarer: