onsdag 8 augusti 2007

Massa rök utan eld

Lite märkligt att verkligheten inte alls stämmer överens med mediabilden ibland - Christian Wilhelmsson, Zlatan och Olof Mellberg fick hysteriskt mycket skit för att de gick och drack saft på Mellbergs födelsedag. I allmänhet verkar dessa tre uppfattas som stöddiga, bråkiga, truliga... ja, sätt vilket trist attribut som helst på dem om ni vill, men av alla landslagsspelare jag har intervjuat så är Wilhelmsson, Zlatan och Mellberg de som har varit klart trevligast; suttit kvar och pratat efter intervjun, tagit sig tid, frågat en massa saker och varit genuint trevliga.

Å andra sidan finns det såna som alltid framstår som otroligt helylle, jättetrevliga och kul killar. Så är det inte heller.

Intervjun igår då? jo, Wilhelmsson bodde fortfarande på hotell i Bolton (på Reebok Stadium!) men skulle nog flytta till en lägenhet snart. Han verkade tycka att det var skönt att få försöka slå sig till ro efter turbulensen i Nantes, och han var imponerad av hur proffsigt klubben sköts. Dessutom har han beställt en sprillans Range Rover, den kostar ett par årslöner för en "vanlig" människa och är världens vanligaste bil bland Premier League-spelarna. De näst vanligaste bilarna på PL-parkeringarna är Bentleys coupé eller valfri Ferrari.

Jag håller hur som helst med Christian - Bolton Wanderers måste vara en av de mest välskötta klubbarna i Premier League, och därmed i hela fotbollseuropa.

1 kommentar:

Jonte sa...

Den gemensamma nämnaren för de tre är att de alla är "bokstavsbarn". Och behandlar man dem på rätt sätt är de mycket trevliga.