onsdag 8 augusti 2007

Listor

Sju namn vi kommer att få lära oss på allvar under säsongen:

1. David Nugent, Portsmouth - kom från Preston North End i somras. Gjorde en landskamp för England i förra säsongen, trots att alltså spelade i The Championship. Det var mot Andorra, och han hoppade in och gjorde mål. Dessutom är han från Huyton utanför Liverpool, precis som Steven Gerrard, Joey Barton, Leon Osman och (längre tillbaka i tiden) Peter Reid.

2. Nicklas Bendtner, Arsenal - utlånad till Birmingham i fjol, tillbaka nu samtidigt som Henry och Aliadiere försvunnit. Det måste antingen betyda att Wenger tror jättemycket på Bendtner eller att Arsenal inte har några pengar.

3. Lee Cattermole, Middlesbrough - den här killen spelar snart i en större klubb än Boro. Han är inte särskilt bra på någonting, men har en Gattusoinställning till fotboll. Det räcker långt.

4. Joleon Lescott, Everton - Sol Campbell är för gammal och djupsinnig, Jamie Carragher har tackat nej, John Terry verkar ha blivit skadebenägen, det gör att Joleon Lescott snart får en chans i det engelska landslaget.

5. Michael Chopra, Sunderland - det är dags att Chopra får sitt genombrott. Tvåa i skytteligan i The Championship förra säsongen med Cardiff. Nu har han flyttat upp till norr igen och kommer att få gott om speltid av Roy Keane.

6. Steve Howard, Derby County - lagets bäste målskytt när de gick upp. Är stor och tung och är på tok för långsam för Premier League, men han kommer att vräka in några bollar ändå.

7. Sebastian Larsson, Birmingham - snart i landslaget.

1 kommentar:

max sa...

Vill du se honom där som alternativ till Christian och Kennedy eller ser du honom på ngn annan plats.

Jag har inte glömt bort Alexandersson men jag struntar i honom.