tisdag 24 juli 2007

West Ham - Arsenal

West Ham var den första klubb som besegrade Arsenal på Emirates Stadium, dessutom minns jag en match mellan lagen på Highbury där Sol Campbell lämnade planen, arenan och hela klubben i paus efter att ha gjort en bedrövlig första halvlek. West Ham vann då också.

Att Fredrik Ljungberg går till West Ham är varken bra, dåligt eller särskilt förvånande. Han lär få mer speltid, han får en viktigare roll än i Arsenal, men samtidigt är West Ham inte en lika stor klubb som Arsenal.

Ljungberg gjorde inte ett enda mål i Premier League förra säsongen. Hans senaste ligamål kom 4:e maj 2006. Motståndare var... Manchester City! Samma lag som han nu debuterar för West Ham emot. Jag sätter 100 spänn på att han gör mål på Isaksson direkt i debuten.

1 kommentar:

Anonym sa...

kunde inte kommentera Kanon o kalkon "sidan gäller inte för tillfället". men appropå att TV4 skulle var bitter för att inte visa Premier League: Det handlade om att tittaren är förlorare, inte att skulden var canal + bara. Lika mkt tv4:s och svt:s. Sågningen var själva konsekvensen att de flesta inte får se några bilder. Detta sagt av en mkt insatt trådsmal sportkuf bosatt på Surbrunnsgatan.
/Kollegan