torsdag 29 januari 2009

Yesterdays news

Sex matcher igår, och som brukligt är så plockar jag ut några rubriker från det som hände:

* Rafa Benitez verkar inte vilja vinna ligan. Lucas, Fabio Aurelio, Benayoun och Babel från start indikerar att han inte tog matchen mot Wigan på största allvar. Att han sen bytte ut Gerrard mot Keane när Liverpool skulle gå för ett segermål känns konstigt. Visst gjorde Benayoun målet, och visst är det en superviktig match mot Chelsea på söndag - men mötet mot Chelsea hade inte behövt vara SÅ viktigt som det blir nu om Liverpool hade vunnit på JJB Stadium.

* Arsenal är inte Arsenal längre. Tillbakatryckta och relativt ute ur matchen när van Persie gjorde ett makalöst vackert mål. Arshavin kan mycket väl behövas.

* Tim Cahill är en av Premier Leagues tio bästa spelare.

* Hull verkar ha tappat precis ALLT som de hade i inledningen av säsongen. När det hade gått 15 omgångar var alla överens om att de skulle hänga kvar - nu ser det faktiskt ut som att de kan åka ur.

* Newcastle torskade igen, och får eventuellt slåss mot just Hull för att undvika nedflyttning. Hyfsat viktigt Tyne & Wear derby på söndag, som jag för övrigt kommenterar.

* West Ham är nästan i lika bra form som Man Utd för tillfället, och Carlton Cole har (till slut) blivit den målmaskin som många trodde att han skulle bli för några år sen. Nu har han gjort mål i fem raka ligamatcher!

* Chelseas 2-0-seger över Middlesbrough kan inte anses som något annat än programenlig.

* Bolton hade behövt behålla den där 2-0-ledningen de hade borta mot Blackburn. Big Sam tyckte nog att det var rätt mysigt att få in kvitteringen mot sitt gamla lag.

På lördag har vi Stoke-Man City samt Arsenal-West Ham i Premier League-lördag. Ordinarie uppställning med mig, Grana och Fjellis i studion. Det kan bli riktigt, riktigt skoj!

Inga kommentarer: