torsdag 22 januari 2009

Reklam för oss själva

Jag vet inte om ni har hittat till Csports än, men hitta gärna dit. En jäkla massa fotboll och hockey som man kan ladda ner till sin dator om man - av någon sjuk anledning - inte är i närheten av en TV med Canal+abonnemang.

6 kommentarer:

Mange sa...

Varför kan man inte se på Premier Leauge?

Anonym sa...

Gissar på rättighetskostnader...

En grej som hade varit bra: Vi som är duktiga och cashar för C+ varje månad, tänk om man då kunde få se motsvarande matcher gratis på Csports, utan att behöva betala "dubbelt".

Mange sa...

Det är min gissning också, ville bara att chefen skulle bekräfta :)

Är också med på ditt resonemang att vi som redan betalar, borde få nån slags rabatt i alla fall. Gratis är nog aldrig möjligt, men halva priset vore ju inte helt fel.

Jonas Dahlquist sa...

Det gissar jag också på...

Christian sa...

Har läste och hört en del om att ESPN ska vara intresserade av att köpa näst kommande Premier League rättigheter till USA när dom ganska snart visst ska säljas (2010 till 2013 tror jag det är), nu när canalplus är under TV4 gruppen kan man förvänta sig förändringar här också? Tex att TV4 vill ha någon match i veckan på TV4 sport? Och på tal om TV4 sport och fotbollssändingar, på canalplus när man ska titta på den italienska ligan verkar det bara som om det är en match i veckan (söndags kväll) som visas i 16:9 formatet, skickar italienarna inte ut mer än en i veckan?

Mange sa...

Jonas, sånt där får inte du gissa på - sånt där ska du veta! ;)