tisdag 6 januari 2009

Cloughskillnad

Att jämföra Nigel Clough med pappa Brian går förstås inte med tanke på den sistnämndes extrema legendstatus i England. Ändå är det precis just det som kommer att göras nu när Nigel blir manager för Derby County, där Brian gjorde hejdundrande succé på 70-talet.

Å andra sidan kan ju Nigel inte göra sämre ifrån sig än sina två föregångare på managerposten hos The Rams, som ju gör ett allvarligt försök att sätta något sorts världsrekord i att ramla ur serier i snabb takt.

Nåväl, sitter och halvglor på Tottenham-Burnley, och där presenterades Jermain Defoe som nyförvärv - ett år efter att han lämnade klubben. Det känns... lite märkligt.

Apropå Spurs verkar de förbryllade över att Middlesbrough inte släpper Stewart Downing. Helt rätt av Boro tycker jag, Downing skrev på femårskontrakt förra året (för att hissa upp lönen, givetvis), och nu förväntar han sig att klubben ska låta honom gå till Tottenham bara för att han vill det. Han har trots allt skrivit på ett kontrakt med Boro, då får han ju fullfölja det som står i kontraktet!

Milan rapporteras vara ute efter Jermaine Pennant, och vem kan begripa sig på det? Killen har sämre attityd än Pete Doherty och hans talang är inte lika stor som han själv verkar tycka. Är det samma Milanspion som fixade Philippe Senderos som är i farten igen, månne? Hade jag varit Milansupporter så hade jag skjutit den karln...

Avslutar med en liten undran - varför är alla svenskar så hopplöst iskalla denna Silly Season?

2 kommentarer:

gooner sa...

Det är särskilt intressant angående Spurs då de gnällde högljutt när Mancs håvade in Berbatov. Nu gör de samma sak med Downing.
Tacka vet jag klubbar som sköter sina affärer utanför pressen.....

Holmgren sa...

Fan, Jonas...
Ändra färgerna i procentstaplarna tillhörande omröstningen. Man ser ju inte ett jota.

Hur f-n kan Pool gå mot seger även här förresten? Fulast och snyggast bortatröja? Är folk så utbota löjliga att de röstar på det lag de håller på, istället för på vilken tröja som faktiskt är snyggast? Bevare mig väl, säger jag bara.