fredag 12 december 2008

Årets... del II

Jepp, jag fortsätter med listandet och avhandlar nu jobb och media och sånt.

...bästa TV-program: På Spåret. ALLTID På Spåret!

...nästan: Jag blev sexa bland de nominerade till Guldskölden för bästa fotbollsblogg på svenskafans.com. Vad pysslar den här bloggens läsare med!? In med er och rösta ordentligt nästa år.

...fotograf: Jepp, foto-Jocke får utmärkelsen för sjätte året i rad. Grattis, Jocke. Du får en T-shirt med posten.

...bästa läsning: Det som Erik Niva skriver. Kommer ni ihåg hur Erik slog igenom i media-Sverige, förresten? Om inte - läs här.

...mest förekommande idrottsperson i media: Zlatan? Mats Sundin? Foppa? Ljungberg? Nej då, givetvis Henrik Rydström. Sveriges bästa PR-maskin.

...skummaste reportage: När jag och Jocke spenderade en regnig torsdagkväll i en församlingslokal utanför Nottingham för att besöka Subbuteoklubben Yorkshire Phoenix. Ordet "nörd" fick en helt ny innebörd, men det var kul!

...mest upprörda: Lasse Granqvist efter vår sändning från Idrottsparken i Norrköping, där Peking förlorade mot Djurgården i den Allsvenska premiäromgången. Den klassiska klubben valde nämligen att som pausunderhållning intervjua sin nya maskot, en tygbäver. Lasse skrek som under det berömda Vitrysslanddebaclet, om man bara byter ut orden "Tommy Salo tappar pucken!" till "De intervjuade en tygbäver!". Mycket underhållande bilresa hem från den matchen.

5 kommentarer:

Christian sa...

Jag röstade på dig på Svenskafans, men jag gissar att enda anledningen till att du inte vann är inaktiviteten på hösten... Något annat låter inte troligt.

Jonas Dahlquist sa...

Exakt! Tack.

Anonym sa...

Men vad händer i höstens omgång av På Spåret? MARCUS BIRRO tävlar! Och INTE Jonas Dahlquist. Du skulle inte tagit den där pappaledigheten nu...

Jonas Dahlquist sa...

Du får gissa om jag och Markus har diskuterat det där...

Unknown sa...

Måste faktiskt säga att Birro var riktigt usel i på spåret! Trodde han hade lite allmänbildning iaf.

Tror att du hade sopat banan med honom =)