söndag 28 december 2008

Lite fuller i juletid...

...har säkert en och annan varit. Men det här var ju löjligt.

Ni har säkert redan hunnit se bilderna på Ricardo Fullers örfil på sin egen lagkapten(!) Andy Griffin efter att denne misslyckats med att rensa bort bollen innan West Hams kvitteringsmål. Det blev givetvis - helt korrekt - rött kort för Fuller, och till slut blev det även förlust för Stoke.

Detta var dock en liten fjärt i världsrymden eller piss i Atlanten jämfört med fighterna Le Saux vs Batty (har ej hittat någon länk) och Dyer vs Bowyer.

Till och med Ljungberg vs Mellberg framstår som en tungviktsmatch i Las Vegas framför Fuller vs Griffin. Ju oftare jag tittar på den beryktade fighten mellan de två forna svenska lagkaptenerna desto senare tycker jag att Mellberg kommer in i den tacklingen. De gubbarna gillar helt enkelt inte varandra.

John Hartson vs en liggande Eyal Berkovic var inte heller någon vacker fight, förresten.

Fotboll förbrödrar, som vi alla vet.

1 kommentar:

Jonte sa...

Radiosporten hade nyligen "fiender i samma lag" som tema, där man fick ringa in och rösta. Vet inte vad de kom fram till. Tror du skulle komma med lite roligare alternativ.
Dahlin/Brolin är givetvis en klassiker. Officiellt sägs det att det hade med Dahlins kontraktsförhandlande mitt under turneringen att göra. Det måste ju ha varit något annat.....