måndag 8 september 2008

Statistik

Jag vet inte om det säger något särskilt, men så här är det i Premier League, rent statistiskt:

* Alla lag har gjort mål
* Inget lag har lyckats hålla nollan i alla sina matcher.
* Inget lag har full pott
* Alla lag har tagit minst en poäng

Det kanske betyder att det går mot en jämnare säsong än på länge. Det vore rätt skoj i såna fall, jag är faktiskt lite trött på att det är så sjukt uppdelat mellan platserna 1-4, 5-10, 11-16 och 17-20.

3 kommentarer:

Joakim Lindqvist sa...

Intressant statistik må jag säga.

Tja, i år kan ju Sp*rs skrälla och ta sig in bland platserna 5-10... Dock kan inget lag spränga sig in i top-4 som det ser ut. Men min röst gick ändå till Aston Villa. De har ett bra lag på gång, men inte ens de kan slå sig in.

Philip sa...

Ja, även min röst gick till Aston Villa. Jag gillar Martin O'neal och dessutom så fick dom ju ha kvar sin barry. Bra offensiva krafter också i abonglahor och ashley young bl.a.

Jonas, jag undrar om det finns möjlighet att se dina repotage från den här säsongen, som jag tyvärr har blivit tvungen att missa. De brukar ju vara riktigt bra, men det kanske inte går?

Det skulle också vara intressant att höra dina synpunkter kring det nya city-övertagandet. Själv blir jag väldigt orolig för den engelska fotbollen och premier league. Man kan bara hoppas att FA tar tag i det här snart och inför nya regler om utländska ägare. Någon sorts begränsning eller vad som helst.

Förövrigt väldigt tråkigt att tvingas leva utan bloggen hela hösten, men du är tillbaka i jul någon gång?

Martin Karlsson sa...

Tror det dröjer ett år eller två till innan något lag lyckas slå sig in i topp-4.

Villa har för tunn trupp och kommer fortsätta slarva bort poäng mot "fel" lag. Däremot ser City och Middlesbrough riktigt intressanta ut hittills.