onsdag 6 augusti 2008

En bokaffär

Jag och foto-Jocke var nyss och gjorde värsta När & Fjärran-reportaget om en bokaffär i Newcastle. Den heter Back Page och har förstås specialiserat sig på fotbollsböcker - enligt den störtsköne ägaren Mick så är den världens största. Det var helt bisarrt hur mycket böcker, gamla matchprogram och andra fotbollssamlarsaker han hade. Jag köpte två böcker, en till Fjellström och en till Lasse G.

Ikväll ska vi gå och titta på träningsmatch på St.James' Park, minsann. Newcastle tar emot PSV Eindhoven och jag hoppas att Andreas Isaksson står för PSV. Biljetterna kostar 15 pund styck. 200 spänn för en träningsmatch... Sen drar vi vidare imorgon till Hull för att träffa legenden Dean Windass! Han blir 40 år gammal under säsongen, men håller ändå en hyfsad inhopparnivå - och så var han ju mannen som sköt upp Hull i Premier League med sitt grymt snygga mål i kvalfinalen på Wembley mot Bristol City i maj.

För övrigt regnar det här, men det har det faktiskt gjort vartenda dag som jag någonsin har varit i Newcastle. Rena rama Göteborg!

Inga kommentarer: