tisdag 17 juni 2008

Tröjor och byxor, del I

Säsongen 2008-09 närmar sig med stormsteg och Premier League-lagen har börjat förbereda sig på att tjäna ännu mera pengar - nya matchtröjor är på gång! Detta är del ett av två. Så här ser förändringarna ut hittills:

ARSENAL:
Helt nya tröjor, bortastället presenteras om en månad ungefär. Den nya hemmatröjan ser ut så här:

ASTON VILLA:
Har ny tröjsponsor. Ut med Bet32 och in med Acorns, som är en välgörenhetsorganisation. Aston Villa gör alltså en "Barcelona". De nya ställen presenteras den 24:e juli.

BLACKBURN:
Jag är mycket svag för Blackburns tröjor, och när de har ett bortaställ med rött och svart på samma sätt som det blåvita förstastället så är det kanon. Reklamen är dock svinful. Blackburns hemsida säger ingenting om nya matchställ än.

BOLTON:
Bolton kör på med samma som förra säsongen. Jag gillade Bolton mer när de hade mörkblå byxor.

CHELSEA:
Den nya hemmatröjan visades redan i sista matchen för säsongen på Stamford Bridge. De har nytt bortaställ också, från att ha haft vansinnigt fula neongula tröjor går de till att ha ett mycket snyggt, helsvart, bortaställ. Så här ser de ut:

EVERTON:
Sällan något extravagant på klädsidan från Everton, men alltid snyggt. På juniorstorlekarna har Everton tagit bort Chang-reklamen eftersom det är en ölsort. Här är de nya första- och andratröjorna för säsongen:

FULHAM:
Minimala ändringar jämfört med förra säsongen, de har lagt in lite svart på kragen och längst ut på ärmarna, och konstigt nog är det mycket snyggare! Det är detaljerna som gör det...

HULL:
Nykomlingarna har snygga dräkter - orange tröjor och svarta byxor på härligt Wolverhampton-sätt. Bortaställen är helt grafitgrå med små orange och svarta detaljer och de är riktigt snygga de med. Kolla här bara:

LIVERPOOL:
Liverpool har tre nya ställ, och det är möjligt att andrastället är fulare än tredjestället eller tvärtom. Jag kan inte bestämma mig.

MANCHESTER CITY:
Tredjetröjan (den vita) var kanske hela Premier Leagues snyggaste förra säsongen. City har inte presenterat några nya ställ än.

2 kommentarer:

Christian sa...

http://www.footballshirtculture.com/200806151528/08/09-kits/arsenal-08/09-away-kit-nike-close-up.html

Ska vara Arsenal Away

Jonas Dahlquist sa...

Tackar!