tisdag 27 maj 2008

Landslagsseger

Inte var det mycket att fira, men en vinst är alltid en vinst och det var lite så där "lagom" bra mot Slovenien igår. Linderoth kämpade in en boll men om han är frisk eller inte till EM får vi låta vara osagt fortfarande, däremot såg det ut som att han var väldigt glad i TV3:s pausintervju. Det kanske är ett tecken.

Fredrik Stoor var okej på högerbacken, men hade några slarviga ageranden. Sebastian Larsson tappade boll någon gång för mycket. Just egenskaper som "slarv" och "tappa boll" har jag en känsla av att Lagerbäck inte uppskattar. Får se om han fortsätter att satsa på vår unga högerkant eller om det är Alexandersson och Wilhelmsson som står där när vi möter grekerna. Efter gårdagen tror jag mer på "Alex" och "Chippen".

Hands på Daniel Andersson? Äsch! Varningar för fula och onödiga saker? Äsch! Den skotske domaren gjorde verkligen sitt bästa för att inte få fortsätta att döma internationellt. Otroligt att det fortfarande produceras domare helt utan spelkänsla.

Vårt anfallspar i 1:a halvlek var inte "much to hang in the christmas tree", som Lennart Bergelin hade sagt, men i 2:a såg det trevligt ut. Även om Henke Larsson och Johan Elmander var lika inspirerade och taggade som Carolina Klüft är på SM i sjukamp så gjorde de ändå bra ifrån sig de gånger de visade sitt kunnande.

Isaksson höll nollan, men var ute och hängde tvätt två gånger på inlägg. Det är inte precis lugnande inför mötet med Grekland.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Har du sett det här?

http://sydsvenskan.se/varlden/article327852.ece

Han har alltså provsuttit alla 270 000 stolar inför EM :)

Mats Svensson. sa...

Ändå fick Isak tre getingar i Expressen vilket betyder "bra". Han fick ett skott på sig. Hade han fått "godkänd" och två getingar om han släppt in det?

Burgus Las Vegas sa...

Alexandersson är inte en av top 40 spelarna i allsvenskan längre. Känns ju knappt given i Göteborg. När han startar blir han alltid utbytt. För han är gammal, skadad och seg. Att han är med i landslagstruppen är ju ett skämt. Ja , vi vet vad vi får. Några för tidiga inlägg och ett okej hem jobb.