lördag 24 maj 2008

Fula tröjor

Jag var - i ett tidigare inlägg - inne på att det är lite fånigt att Hull kallas för "The Tigers". På 80-talet tog deras tröjtillverkare ett galet beslut, nämligen att göra hemmatröjorna tigerrandiga. Jag menar verkligen TIGERRANDIGA! Det är förstås en av de fulaste fotbollströjorna någonsin, om ni har egna förslag så kan ni väl maila eller skriva i kommentatorsfältet.







6 kommentarer:

Mats Svensson. sa...

Den där Arsenaltröjan är faktiskt svårslagen. Men jag tror att Norwich ändå lyckas. Tittar man tillräckligt länge ser man att Norwich matchställ är det fulaste som tillverkats av en mänsklig (?) hand.

Benisi sa...

Petr Cechs nya målvaktströja är ju som den stewardgula bortatröjan, fast om möjligt än värre. Ett under att inte samtliga straffskyttar bländades och sköt över.

Benisi sa...

http://fun-brainiac.com/Pics/Sport/Dresovi/man%20utd.jpg

Det där är för övrigt en personlig favorit, från sent 80-tal.

lenny k sa...

Hulltröjan längst upp till vänster köpte jag faktist på en klassresa i London 1993 (kändes helt rätt då, hade den på mig på diskot på färjan hem!) Vill minnas att jag köpte den i en helt underbar affär som sålde tröjor till alla ligalag i England och Skottland samt en massa andra obskyra lag. Har letat efter den butiken när jag besökt London i modern tid utan att finna den.

Jonas Dahlquist sa...

Du kanske menar Soccer Scene, längst ner på Carnaby Street? De har många olika. Tror de har öppnat en filial på Oxford Street nu också.

Unknown sa...

Går inte Chelseatröjan längst ner in under kategorin "FulSnygg" lite som den där låten för några sommar sen "Hej Monica" som egentligen är fantastiskt dålig