söndag 23 mars 2008

Mascherano

Så otroligt rätt att visa ut honom! Vad höll han på med? Samma vecka som diskussionens vågor gått höga efter Ashley Coles påhopp på först Alan Hutton och sen Mike Riley så skriker Mascherano "Fuck Off" tydligt och fint mot domare Steve Bennett efter att ha dragit på sig en klockren frispark, och 20 minuter senare springer samma Mascherano 30 meter för att klaga på en annan(!) spelares gula kort. Det var Torres som var den spelaren, och Torres hade redan förstått att det var lika bra att försvinna därifrån och sluta tjafsa. Mascherano däremot, han blev först hindrad på väg fram till domaren av Xabi Alonso, men slet sig loss från sin lagkamrat för att fortsätta tjafsa med domaren.

De som tycker, säger, skriver något i stil med att '...domaren förstörde matchen' har helt fel. Det var Mascherano som förstörde den.

Därför kommer här en "Samma mamma special" till Mascheranos ära.

6 kommentarer:

Scrambo8 sa...

Jämnför man den här utvisningen med Cole´s så är det skrattretande av domarna. Men det är klart det var på Old Toilet matchen spelades på.

Jonas Dahlquist sa...

Både Cole och Mascherano ska ha röda kort. Ingen diskussion.

Dennis sa...

Annars tror jag att säsongens mest klarröda kort visades för Maresca igår när Sevilla mötte Atletico Madrid. Men det skulle förstås klagas då också.

Mats Svensson. sa...

Och Benitez hävdar att Mascherano bara frågade "varför fick Torres gult kort?". Troligt. Mycket troligt.

Jag tror dock att United vunnit ganska lätt även med Masch på planen.

max sa...

Rätt med rött.

Unknown sa...

Han ser synnerligen begåvad ut herr Mascherano. Den enda engelska han kan är f*ck off? Han sa det säkert 10 gånger efter första gula kortet, kunde lika gärna visat ut honom direkt (men då måste dom börja ge kort för ALLA såna grejer mot domarna). Förstår inte var sådant hör hemma på en fotbollsplan? Det är ju i varje match, varje domslut, "f*ck off" kan man läsa på läpparna många gånger...