tisdag 29 januari 2008

Är detta en indikation?

Vi har fått två helt nya svenska spelare till Premier League hittills under transferfönstret. Ni kanske inte är som jag, men jag känner att det nummer man får på tröjan säger en hel del om ens status.

Erik Edman kommer att ha nummer 3 i Wigan
Rade Prica har fått nummer 45 i Sunderland...

3 kommentarer:

öjan sa...

Sunderland har ju inget under 35 ledigt. Jonny Evans har 44 men jag kan lova dig att han är en av de första spelarna Keano tar ut i sin startelva.

För övrigt är jag fantastiskt glad över Pricas flytt. Om två månader, efter en start, 3-5 inhopp och noll mål i Sunderlandtröjan, har Keane insett vilken nivå Rade håller och ser därför till att han får avsluta säsongen på läktaren samtidigt som Marcus Berg öser in mål i Holland. Därmed slipper vi se att Sveriges sämste fotbollsspelare tar upp någon annans plats i EM-truppen.


Edman platsar aldrig. Kevin Kilbane var ju fullständigt briljant mot Chelsea senast ...

Jonas Dahlquist sa...

Man kan ju ta någon b-juniors tröjnummer och byta ut det. Så länge det inte är använt i ligan så går det bra!

Mange sa...

Rade är värvad som en typisk squadplayer. En kille som gör jobbet om det krävs. Alltså en bra spelare som aldrig kommer att klaga pga för lite speltid. Jag tror tvärtemot Öjan att Keane mycket väl vet vad han värvat, han vet därmed att han värvat en spelare som aldrig kommer platsa som ordinarie i PL.

Skulle Sunderland åka ner är Rade en bra spelare att ha, där kan han säkert göra succé med sin spelstil.

Angående tröjnumret så speglar det definitivt min tes ovan.