fredag 28 december 2007

Årets... del V

Här behandlas media och privatliv!

...bästa webbsida: 101greatgoals är den bästa! Jag har sagt det förut, men ska man hylla något så ska man hylla det rejält.

...näst bästa webbsida: Kanal 5:s webb-TV. På juldagen tittade jag på åtta avsnitt av "Grattis världen" med Filip & Fredrik. Under hösten hade jag som vana att titta på "Boston Tea Party" på datorn på hotellet innan jag gick och la mig. Helt suveränt!

...TV-kanal (efter Canal+Sport1, förstås): Discovery! Jag kan sitta i timmar och titta på hur folk bygger en jättestor båtmotor eller fiskar krabba eller gör en Hot Rod eller hittar mordbevis eller dyker på vrak från 2:a världskriget eller... ja, ni fattar nog.

...köp: En lägenhet för en jäkla massa pengar. Jag är vuxen nu.

...film: Jag går inte så ofta på bio, men jag såg Little Miss Sunshine tidigt i våras och den var faktiskt väldigt, väldigt kul.

...benbrott: Mitt eget i Val Thorens i februari. Två centimeter under högra knäet gick det av. Det gjorde fruktansvärt ont och det är inte bra än! Jag ska aldrig ställa mig på ett par skidor igen.

...aha-upplevelse: Det är verkligen flera månaders väntetid på nya barnvagnar. Det är ju inte klokt.

...mediamogul: Alex Schulman, det är helt otroligt vilken hausse och uppmärksamhet det blev kring honom. Hans blogg var emellanåt det roligaste som fanns att läsa.

...komiker: Peter Apelgren. Varför får han inte göra någon ny, stor produktion? Lokal-TV i Göteborg känns som en för liten scen för Apelgren, det är som om Springsteen skulle spela på Debaser. Kolla bara klippen på när han gör barnprogram, håller i Allsång eller leder "Bingolotto". Briljant.

...TV-fotograf: Foto-Jocke, för femte året i rad. Nu är han i Vietnam. Gott nytt år på dig!

1 kommentar:

pressakapavinn sa...

hehe brae kommentar till topp 3 spelare i år , att han hans farsa gillade ronalad reagan och döpte han efer honom och han hade ärvt den namnes skådelspelaregenskaper :]