måndag 17 december 2007

Ljungberg

Vill man intervjua Fredrik Ljungberg måste man gå via hans agent, vi kan kalla honom Claes eftersom han heter det. Den här hösten har jag ringt/SMS:at/mailat honom sisådär 50 gånger för att få till stånd ett möte på Hammers träningsanläggning i Romford.

I torsdags, prick klockan 12.10, ringde det från USA där agenten vi kan kalla Claes var. Han sa så här: "Fredrik är på för en intervju. Kan ni vara där om 20 minuter?". För er som inte är bevandrade i Londons geografi kan jag säga att det är VÄLDIGT svårt (läs: omöjligt) att hinna från Kensington i centrala London till Romford. Det tar snarare en timme.

Jag sa dock till agenten vi kan kalla Claes att vi lätt skulle hinna på 20 minuter, i värsta fall 30. Det visade sig ta lite över en och en halv timme att ta sig dit... Bilköerna var helt enligt London Stylee och både jag och foto-Jocke hade en stresspuls på 200 slag i minuten.

Vi kastade oss till slut in på träningsanläggningen och slängde upp kamerautrustningen framför en förnärmad och sur pressansvarig, och sen kom Fredrik. Han hade väntat in oss den där extra timmen, det var ingen fara sa han - men han rekommenderade oss en ny GPS som inte väljer vägen genom stan. Intervjun var över på tio minuter, sen hoppade han in i en silvrig jätte-Merca där privatchauffören satt och väntade med motorn igång. Fredrik skulle julhandla.

En kul detalj: Fredrik hade en gul halsduk av palestina-sjal-stuk på sig och dessutom en sån där Fidel Castro-keps. Väldigt revolutionärt!!

Inga kommentarer: