fredag 21 december 2007

CL-lottningen

Lyon - Man Utd
Ja, det här var ju en maffig uppgift för Kim och co. Man Utd får gälla som stora favoriter eftersom Lyon haft förtvivlat svårt att ta sig mycket längre fram än kvartsfinal tidigare.

Liverpool - Inter
Eeeeeh... wow, är väl den första reaktionen. Zlatan mot Agger och Carragher! Liverpool är jättebra, det är Inter också. Det kan gå precis hur som helst.

Arsenal - Milan
Om Liverpool-Inter är "wow" så är Arsenal-Milan "dubbel-wow". Arsenal har spelat fantastiskt emellanåt, medan Milan desperat letat efter spelet under hela säsongen. Frågan är om Arsenal orkar slåss på flera fronter än ligan och om Milan kan samla sig för ett allvarligt försök till att försvara CL-titeln. Jag tror att Arsenal fixar det här.

Olympiakos - Chelsea
Lätt lottning på pappret, jag ser ingen anledning till att tro på något annat än ett jätteenkelt Chelseaavancemang.

2 kommentarer:

gooner sa...

Kollar lite på "supersöndag" Mancs - Toffees och konstaterar att Nora måste vara med på andra premisser än sitt fotbollskunnande....men det kan ju du inte kommentera, hon spelar ju i ditt lag....
Men Jonte va fan, inte kan du strunta i att en spelare fuskar mer än Skandias styrelse?.. Hur bra han är är kan aldrig årets spelare i min värld bli; Cry Baby Ronaldo.

gooner sa...

ja den här kommentaren skulle ju vara under "årets" nåt...inte under CL...