onsdag 31 oktober 2007

Fratton Park och poppys

Portsmouth-Blackburn 1-2 och det berodde mest på en oinspirerad 1:a halvlek plus uselt och nonchalant försvarsspel vid 0-2-målet från Portsmouth's sida.

För övrigt kan man väl säga att Arsenal fortsätter att imponera, Chelsea låg risigt till men räddades av Shevchenko(!), Elano fortsätter att ge Man City framgångar plus - givetvis - att inte en jävel bryr sig eftersom det bara handlar om ligacupen.

Jag vet inte om ni någonsin noterat det, men varje år vid den här tiden har plötsligt ALLA engelsmän på sig en röd plastvallmo på kavajslaget. Det är som en majblomma kombinerat med en julstjärna och det heter "poppy" på engelska. Har du inte en sådan på dig i t.ex TV är det att jämställa med ett karriärmässigt självmord.

Juande Ramos och Gustavo Poyet hade givetvis "poppys" på sig när de presenterades som nya Tottenhamtränare. Alla mediamänniskor och politiker har det, alla Premier League-tränare har det o.s.v. Allt detta trams är för att hedra stupade krigare inför Remembrance Day. Den 11:e timmen på den 11:e dagen av den 11:e månaden slutar man att hedra dem, så då åker plastblomman av, men i (ungefär) två veckor innan denna tidpunkt får du, typ, stryk om du inte har en "poppy" på dig här. Därför gick jag idag omkring i Portsmouth och såg ut så här:

Inga kommentarer: