lördag 4 augusti 2007

Tre bra - tre dåliga, 4 aug 2007

En gång i tiden fanns det en politiskt inkorrekt site som gick under namnet borrmagazine.com. Den var väldigt ojämn, men när den var ojämnt bra var den fantastisk. När den var ojämnt dålig var den inte alls kul.

De hade en punkt som hette "Tre människor vi gillar" samt en som hette "Tre människor vi inte gillar". Dessa snor jag nu.

TRE BRA:


1. Kim Källström - Bernt Schuster har hajat, Quique Sanchez Flores har hajat. Nu är det bara i Sverige som Kim ska bli erkänd. Fast jag tror att han struntar i Spanien och går till Tottenham. Nästa säsong, alltså.
2. Florent Malouda - det kanske blir mycket Lyon här, men de har ändå sjukt snygga tröjor och ett coolt lag. Att Malouda struntat i det där med tröjorna i Lyon och gått till Chelsea istället har knappt ens uppmärksammats i svensk media. Killen är GRYM! De två senaste säsongerna har det varit lite småtrist att titta på Chelsea. Nu kommer det att bli kul. Det är Maloudas förtjänst.

3. Daniel Mobaeck - jag gillar inte att han stavar sitt namn så där "speciellt", och det var ett väldigt dåligt avslut som han råkade få i mål mot ungrarna, men överhoppningen och löpningen in i boxen... makalöst smart och snyggt!
_______________________________________________________
TRE DÅLIGA:


1. Alan Curbishley - du har en fullblodsidiot i truppen som heter Lee Bowyer. Du vet att han har slagits PÅ PLANEN med sin dåvarande medspelare Kieron Dyer i Newcastle, och faktiskt fått båda två utvisade pga detta. Vad gör du? Du värvar Kieron Dyer... De som trodde att Fredrik Ljungbergs närvaro kunde innebära boxning i omklädningsrummet får uppdatera sina hjärnor till "Internslagsmål 2.0". Curbishley har för övrigt även värvat Craig Bellamy. West Ham blir intressanta att följa.

2. Joey Barton - jag träffade Ousmane Dabo i en barack på Man Citys träningsanläggning dagen efter att Barton slagit ner Dabo. Fransmannens ansikte var totalförstört. Joey Barton ska inte spela fotboll på St.James Park eller någon annan Premier League-arena. Han ska sitta i fängelse.

3. Alla Elfsborgsspelare som tyckte att Valencia var en jobbig lottning - om man nu strävar efter att tillhöra någon sorts elit som fotbollsspelare så måste man väl tycka att det är helt jävla fantastiskt att få möta ett så bra lag som möjligt i kvalet!!? Eller trodde de att de skulle komma till CL-gruppspelet genom att besegra klubbar från Färöarna och Liechtenstein? "Jaha, sen vill vi hamna i en grupp med Sliema Wanderers, Bate Borisov och HJK Helsingfors. Sen kan vi kanske möta några svåra mellaneuropeiska lag som FC Thun, Sigma Olomouc och Standard Liege på vägen fram till Champions League-finalen där vi gärna vill möta Ålborg eller något liknande". Skärpning!

Inga kommentarer: